Τα Νέα Μας
Portal
Η εταιρεία μας δημιούργησε τον ιστότοπο της όχι μόνο για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της αλλά και για να...

 


Ποσειδώνια
Η εταιρεία μας Cubic Marine Logistics θα λάβει μέρος στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 για πρώτη φορά....

 


WIMA
Η εταιρεία μας είναι μέλος στον μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο WIMA από τον Οκτώβριο του 2013...

Οδικές Μεταφορές

Η συμμετοχή μας σε μία από τις καλύτερες εταιρείες οδικών μεταφορών με ιδιόκτητο στόλο, μας εξασφαλίζει την δυνατότητα εβδομαδιαίων αναχωρήσεων για "Groupage" φορτώσεις από το σύνοο σχεδόν της Ευρώπης.
Wearehouse-Logistics
Ο στόλος των αυτοκινήτων που κινείται στη δυτική Ευρώπη, είναι εξοπλισμένος με σύστημα GPS, έτσι ώστε η πληροφορία να βασίζεται σε δεδομένα και η παρακολούθηση των φορτίων να έιναι αμεσότατη.
Wearehouse-Logistics
Ασφάλεια Φορτίου
Προστατέψτε τον εαυτό σας από τον κίνδυνο βλάβης του φορτίου. Η Cubic και οι θυγατρικές της προμηθεύονται πιστοποιητικά ασφάλισης φορτίου που καλύπτουν θαλάσσιες, αεροπορικές και χερσαίες μεταφορές ως υπηρεσία αποστολής εμπορευμάτων. Δεν είμαστε ασφαλιστική εταιρεία, ασφαλιστικός φορέας ή ανάδοχος. Η κάλυψη έχει αγοραστεί μέσω έγκυρου ασφαλιστικού μεσίτη και υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου που έγινε από τον εν λόγω μεσίτη με τον ασφαλιστικό φορέα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από την Cubic. Αντίγραφο αυτού του συμβολαίου είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Η Cubic αρνείται όλες τις εγγυήσεις ως προς την επάρκεια και την καταλληλότητα των εν λόγω καλύψεων και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας, του ασφαλιστικού μεσίτη ή του ασφαλιστικού φορέα.