Τα Νέα Μας
Portal
Η εταιρεία μας δημιούργησε τον ιστότοπο της όχι μόνο για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της αλλά και για να...

 


Ποσειδώνια
Η εταιρεία μας Cubic Marine Logistics θα λάβει μέρος στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 για πρώτη φορά....

 


WIMA
Η εταιρεία μας είναι μέλος στον μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο WIMA από τον Οκτώβριο του 2013...

Τριγωνικές Μεταφορές

Η εταιρία μας εξασφάλισε συνεργασίες με αντίστοιχες μεταφορικές, εξειδικευμένες στη διακίνηση ανταλλακτικών-εφοδίων, πλοίων στα σημαντικότερα λιμάνια για τις ανάγκες της ναυτιλίας μας.
Wearehouse-Logistics
Παράλληλα σύντομα θα έχουν οι πελάτες μας την δυνατότητα παρακολούθησης των φορτίων τους, καθώς και των αποθηκών μας σε όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτυακού μας τόπου, σε πραγματικό χρόνο.
Wearehouse-Logistics
Ασφάλεια Φορτίου
Προστατέψτε τον εαυτό σας από τον κίνδυνο βλάβης του φορτίου. Η Cubic και οι θυγατρικές της προμηθεύονται πιστοποιητικά ασφάλισης φορτίου που καλύπτουν θαλάσσιες, αεροπορικές και χερσαίες μεταφορές ως υπηρεσία αποστολής εμπορευμάτων. Δεν είμαστε ασφαλιστική εταιρεία, ασφαλιστικός φορέας ή ανάδοχος. Η κάλυψη έχει αγοραστεί μέσω έγκυρου ασφαλιστικού μεσίτη και υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου που έγινε από τον εν λόγω μεσίτη με τον ασφαλιστικό φορέα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από την Cubic. Αντίγραφο αυτού του συμβολαίου είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Η Cubic αρνείται όλες τις εγγυήσεις ως προς την επάρκεια και την καταλληλότητα των εν λόγω καλύψεων και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας, του ασφαλιστικού μεσίτη ή του ασφαλιστικού φορέα.